Sonax Xtreme Rich Foam концентрат – 248300

620.00 ден

Sonax Xtreme Rich Foam koncentrat – 248300
За густ, долготраен и интензивен слој од пена. Со мирис на шумско овошје..
Активна формула која формира дебел слој пена и интензивно ги отстранува нечистотиите.
Разредете 30-100мл шампон со 1 л. вода. Рачен распрскувач за пена: Измешајте 10-30 ml шампон со 1l вода во садот (во зависност од уредот и млазницата). Може да се користи кај перач под висок притисок, рачен распрскувач и како редовен шампон за рачно перење.