MA Шампон со восок 1.3л. – 19027

180.00 ден

MA Sampon so vosok 1.3l. – 19027
Целосна грижа за вашиот автомобил, производ кој ќе ја отстрани нечистотијата и дополнително ќе го заштити автомобилот.
Лесен за употреба со 2 две функции перење и заштита. 2 капачиња во 10 топла вода. Нанесете со кружни движења. Исплакнете.