МА Професионална пена за чистење 1л. – 19623

440.00 ден

MA Profesionalna pena za cistenje 1l. – 19623

Неутрална активна пена. Се користи за темелно и безбедно перење на автомобилот. Висококвалитетен производ кој создава богата пена на површината. НЕговата неутрална ПХ вредност го прави безбеден за сите типови на восоци, како и керамички заштити. Исто така го намалува интензитетот на лепење на нови нечистотии.