МА Професионален универзален чистач 1л. – 19621

480.00 ден

MA Profesionalen univerzalen cistac 1l. – 19621

All Purpose Cleaner концентриран производ за чистење на сите делови. Благодарение на тоа може да ја исчистите секоја површина во автомобилот. Во зависност од тоа кој дел треба да се чисти го одредувате и разредувањето со вода. Професионално средство за чистење на дамки и флеки. На исчистените површини им дава сјај и прекрасен нежен мирис. Лесна употреба, ефикасност и брзина во работата.