МА Нутрална активна пена Црвено овошје 1л. – 19607

299.00 ден

MA Neutralna aktivna pena Crveno ovoshje 1l . – 19607
Концентрирана активна пена со мирисни ноти на црвено овошје. Неутрална ПХ вредност за безбедно миење на возилото. ПРоизводот е безбеден за сите
заштити како заштити од возок, хибридни и керамички заштити. Производот може да се користи за рачно и перење под притисок. Разредете со вода во зависност од нечистотијата на втомобилот.