Workstuff Четка за детајлинг (black rubber) 30мм – 380615

585.00 ден

Workstuff Cetka za detajling (black rubber) 30mm – 380615
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно отпорно на хемикалии.
Гумирана рачка. Четките се во комбинација од највисок квалитет на изработка со најделикатните влакна.