Workstuff Четка за детајлинг (basic rubber) 24мм – 380547

426.00 ден

Workstuff Cetka za detajling (basic rubber) 24mm – 380547
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно отпорно на хемикалии.
Гумирана рачка. Четките се во комбинација од највисок квалитет на изработка со најделикатните влакна.