Workstuff Четка за детајлинг 30мм – 380431

505.00 ден

Workstuff Cetka za detajling 30mm – 380431
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно.
Двојно лакирана рачка. Најдобрите четки на пазарот.