Workstuff Четка за детајлинг 30мм – 380394

439.00 ден

Workstuff Cetka za detajling 30mm – 380394
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно.
Двојно лакирана рачка. Најдобрите четки на пазарот.