Workstuff Четка за детајлинг 24мм – 380509

665.00 ден

Workstuff Cetka za detajling 24mm – 380509
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно.
Двојно лакирана рачка. Најдобрите четки на пазарот.