Workstuff Четка за детајлинг 16мм – 380417

359.00 ден

Workstuff Cetka za detajling 16mm – 380417
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно.
Двојно лакирана рачка. Најдобрите четки на пазарот.