Workstuff Четка за детајлинг 16мм – 380370

233.00 ден

Workstuff Cetka za detajling 16mm – 380370
Професионална четка за надворешна и внатрешна употреба.
Висок квалитет, пластичен ферул. Многу густо и силно влакно.
Двојно лакирана рачка. Најдобрите четки на пазарот.