Workstuff Ракавица за миење (СТОРМ) – 380028

1,170.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Workstuff Rakavica za mienje (STORM) – 380028
Професионална ракавица за безбедно и ефикасно миење на возилото. Висока апсорпција густа и нежна микрофибер ракавица. Произведена во Кореа.
Големина – 22/18 см
ТЕжина – 115 гр.