Workstuff Микрофибер крпа ПРИНЦ (1100 гсм.) – 380066

1,397.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Workstuff Mikrofiber krpa PRINCE (1100 gsm.) – 380066
Професионална крпа за сушење.
Тежина 1100г/м2 (вистинска тежина)
Уникатен вид на микрофибер. Влакна кои брзо се сушат.
Безбедна за лакот
Димензии – 55 x 50 цм. двојна страна