Workstuff Микрофибер крпа МОНСТЕР XS (515 гсм.) – 380073

725.00 ден

Workstuff Mikrofiber krpa MONSTER XS (515 gsm.) – 380073
Висококвалитетна професионална крпа за сушење. Неговата инзворедна апсорпција и брзина на сушење го прават да се издвојува од конкуренцијата.
Тежина – 515 грама/м2 (вистинска тежина)
Димензии – 90 x 73 цм.