Work Stuff Четка за детајлинг 23 мм. УЛТРА МЕКА – 380721

904.00 ден

Work Stuff Cetka za detajling 23 mm. ULTRA MEKA – 380721
Достапни во 20 и 23 мм. дебелина
Висококвалитетни професионални четки за детајлинг за внатрешна и надворешна употреба.
– Многу густи и нежни влакна
– Целосно дрвена рачка
– Ултра Софт изработени од највисок квалитет на влакна