Work Stuff Полимерна глина – 380745

2,234.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Work Stuff Polimerna glina – 380745
Полимерна глина лесна за употреба која трае подолг временски период од обичната.
Ги отстранува прашината, честички од метали, смола од дрво и други тврди контаминации. Остава мазна и чиста површина