SONAX Микрофибер четка за бандажи – 417941

998.00 ден

SONAX Mikrofiber cetka za bandazhi – 417941
Ја отстранува тврдоглавата нечистотија за кратко време, дури и на тешко достапни места. Долгата рачка овозможува чистење до тешко достапните места. Висококвалитетните микрофибер влакна нуди оптимална заштита од гребање. Идеална четка за чувствителни површини на бандажите (на пр. црна со висок сјај). Рачката е удобна за држење и гарантира сигурно држење. Погоден за сите видови бандажи. Идеален во комбинација со сите SONAX чистачи на бандажи. Едноставно исплакнете ја валканата четка темелно со топла вода по употреба.