SONAX Микрофибер крпа ПЛУС – 451200

1,100.00 ден

SONAX Mikrofiber krpa PLUS – 451200

Совршена крпа за професионална употреба. Брза заштеда на време, брзо бришење без траги и остатоци..

Долг работен век. Висококвалитетна микрофибер крпа со големи влакна со заоблени агли и зашиени рабови…