SONAX Микрофибер крпа за внатрешност и стакла -1ком. – 416441

160.00 ден

SONAX Mikrofiber krpa za vnatresnost i stakla -1kom. – 416441
За чистење на сите мазни и груби површини
Стакло, огледало, пластика..
Се мие на 60 ° C