PRAXIS Двостран сунѓер за инсекти и катран – 4225

148.00 ден

PRAXIS Dvostran sunger za insekti i katran – 4225
Додаток за чистење и нега на стакло, огледала и други раб во автомобилот. За чистење од иснекти од вашиот автомобил, камион или СУВ или РВ.