Микрофибер сунѓер Sonax – за бандажи 417541

340.00 ден

Mikrofiber sunger Sonax – za bandazi 417541

Се користи за темелно чистење на бандажите, особено со користење на Sonax средствата за чистење бандажи. Погодна за чистење на специфично закоравените и тешко достапните места.

Нема залиха