Микрофибер сунѓер Sonax – двостран 428100

280.00 ден

Mikrofiber sunger Sonax – dvostran 428100

Екстра голем сунѓер за темелно перење на возилото. Има две различни површини. Долгите микрофибер влакна се многу абсорбирачки, впиваат многу вода и создаваат голема количина на пена. Рамната страна го олеснува отстранувањето на закоравените нечистотии и инсекти.

Нема залиха