Микрофибер крпа за надворешност Sonax – 416200

199.00 ден

Mikrofiber krpa za nadvoreshnost Sonax – 416200

Идеална крпа за крајно пребришување по процедурите за одржување на надворешноста. Екстремно абсорбирачките активни микрофибер влакна ги абсорбираат остатоците од восокот и полирот, оставајќи ја површината на возилото сјајна. Најдобри резултати се добиваат кога крпата се користи сува.

Нема залиха