Микрофибер крпа за внатрешност – Sonax 416500

189.00 ден

Mikrofiber krpa za vnatreshnost – Sonax 416500

Ултра Фина микрофибер крпа која не остава траги и линии. За употреба на рамни површини употребете ја влажна за чистење, а сува за пребришување и остранување на полирот. За употреба на нерамни површини и текстил , употребете ја влажна, а за најдобар ефект, употребте ја ос средство за чистење на пример Сонакс чистач на внатрешност.

Нема залиха