Мек чистач – Sonax 426100

349.00 ден

Mek cistac – Sonax 426100

Сребрена страна: лесно ги отстранува инсектите од бојата, стаклото и пластиката брзо и без гребење. Навлажнете го пред употреба! Кожна страна: Ги суши замаглените стакла. Не остава траги.

Нема залиха