Крпа против замаглување – Sonax 421200

118.00 ден

Krpa protiv zamagluvanje – Sonax 421200

Спрецијално импрегнирана микрофибер крпа која оневозможува замаглување на стаклата од внатрешноста на возилото и обезбедува прегледна видливост. Со долготраен ефект. Без влакна.

Нема залиха