Еленска крпа за кола – Sonax 417700

299.00 ден

Elenska krpa za kola – Sonax 417700

Екстра голема, високо-квалитетна синтетичка крпа со извонредно абсорбирачки капацитет. Отпорна на абење и отпорна на масла, горива и средства за чистење. Идеална за чување во касетата на возилото. Исто така, препорачлива за домаќинството и чистењето на стаклата.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .