Еластичен чистач Sonax 417400

740.00 ден

Elasticen cistac Sonax 417400

Силиконски отстранувач на вода за брзо и ефикасно сушење на возилото. Компатибилен со контурите на возилото со што се оневозможува гребење.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .