Глина за чистење Sonax 450205

1,220.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Glina za cistenje Sonax 450205

Специјален хомоген чистач -глина за остранување гребнатинки на бојата, индустриски прав, површинска рѓа дрво, катран, инсекти, остатоци од други тврдокорни нечистотии.

Нема залиха