Волна за полирање Sonax – 130 mm 493141

760.00 ден

Volna za poliranje Sonax – 130 mm 493141

Компактна и високо квалитетна волна за професионално машинско полирање. Го нагласува ефектот на абразивност кај абразивните полири и истовремено ја намалува температурата на полирањето. Лепенката овозможува брза замена на волната.