Апликатор за нега на пластика – Sonax 417200

229.00 ден

Aplikator za nega na plastika – Sonax 417200

Дополнителен елемент за нанесување на производите за нега на пластика во внатрешноста на возилото. Благодарение на неговиот ергономично погоден дизајн за поставување н арака, обезбедува лесен пристап до најнедостапните места.