Work Stuff Пумпица 750 мл. тригер – 380127

319.00 ден

Work Stuff Pumpica 750 ml. triger – 380127
– Мерило отпечатено на шишето.
– Комплетен со пескалка на активирање
– Погоден за професионалци и професионална употреба