Work Stuff Пумпица 1 лит. тригер – 380110

359.00 ден

Work Stuff Pumpica 1 lit. triger – 380110
– Мерило отпечатено на шишето.
– Комплетен со пескалка на активирање
– Погоден за професионалци и професионална употреба