Sonax Торнадор 416941

18,000.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Sonax Tornador 416941

Пиштол за компресиран воздух со сад за вшмукување, кој го атомизира воздухот како и течноста за чистење и ги врти под висок притисок.

Нема залиха