Sonax Торнадор 416905

15,850.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Sonax Tornador 416905

Пиштол за компресиран воздух со сад за вшмукување, кој го атомизира воздухот како и течноста за чистење и ги врти под висок притисок.