SONAX Прскалка за пена 1 лит. – 496541

3,430.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

SONAX Prskalka za pena 1 lit. – 496541
– Специјална млазница што формира рамномерна пена
– Отпорна на хемикалии, температура и стареење
– Притисок до 3 бари.
– Интегриран вентил за ослободување на притисок

Нема залиха