SONAX Кофа за миење автомобили – 495198

2,200.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

SONAX kofa za mienje avtomobili – 495198
– Специјална кофа со врвен квалитет
– Специјална решетка за раздвојување на нечистотиите