Прскалка за чистење прашина – 8636

600.00 ден

Prskalka za cistenje prasina – 8636
Прскалка која се приклучува на компресор. Служи за издувување на остатоците и заштита од влага на тешко достапни места.
Тргање на остатоците од вода на стаклата со цел да се избегнат траги од вода.