Прскалка за чистење нечистотии GOLD – 8637

2,660.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Prskalka za cistenje necistotii GOLD – 8637
Прскалка која се приклучува на компресор. Служи за побрзо и помоќно чистење.
Ги отстранува тврдокорните нечистотии. Стандарден приклучок за влез на воздух.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .