Прскалка АЛТА 7000 Витон АЛ4020 007489

2,790.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Prskalka ALTA 7000 Viton AL4020 007489

Широка инка
Нерѓосувачки челик AISI 316
Сигурносен вентил и индикатор за притисок
Отпорна лента
Рачка за држење
Заоблен агол на крајот од рачката
Висина на прскање 450 см.
Агол на прскање 60 степени
Максимален капацитет 8 лит.
Притисок 3 бара