Прскалка АЛТА 2000 Витон ПЕНА АЛ4002 007490

1,180.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Prskalka ALTA 2000 Viton PENA AL4002 007490

Нерѓосувачки челик AISI 316
Безбедносна рачка
Вентил кој долго го држи притисокот
Распрскувач на пена
Макс. капацитет 2 лит
Притисок 2 бара

Нема залиха