Прскалка АЛТА 15000 Витон АЛ7200Ф 007492

4,240.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Prskalka ALTA 15000 Viton AL7200F 007492

Распрскувачот на пумпата за притисок ALTA 15000 FPM VITON® е распрскувач на пумпа под притисок, изработен за професионална употреба, кој благодарение на големиот резервоар може да се користи за големи површини до 1000 m..

Распрскувач ALTA 15000 FPM VITON е распрскувач опремен со висококвалитетен заптивната смеса VITON, неопходен во градежништвото, индустријата, земјоделството и шумарството, прехранбената индустрија, медицината и ветеринарната медицина, одржувањето на авто / мотоцикли, како и во секојдневниот живот на обичен потрошувач, за прскање на сите агресивни течности.

Распрскувачот 15 L има тркала за транспорт.

· Заштедете време. Моќните ALTA распрскувачи ви овозможуваат брзо да обработите голема површина.

· Заштеда на трошоците Прскањето е континуирано и рамномерно, што гарантира ефикасна употреба на хемикалии

Вертикален држач на рачката
Нерѓосувачки челик AISI 316
Спреј пена
Црево отпорно на топлина и мраз
Лесно за транспорт
Удобна ергономска рачка
Макспимален капацитет – 15 литри
Притисок 3 бара