Компресорска прскалка торнадор сушач – 8635

1,862.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Kompresorska prskalka tornador susac – 8635
Торнадор кој се приклучува на компресор. Служи за издувување на остатоците и заштита од влага на тешко достапни места.
Силен сушач кој брзо и лесно ја исфрла нечистотијата и прашината. Служи за исдувување на влагата од вратите и другите делови.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега