Компресорска прскалка торнадор за пена – 8632

2,394.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Kompresorska prskalka tornador za pena – 8632
Торнадор кој произведува голема количина на пена. За повеќенаменски средства за чистење. Целосна покриеност на вашето возило.
Контрола за волумен на густина на пена.
Вграден регулатор од месинг за контрола на притисок.

Нема залиха

 

Начин на достава :

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 денари . Време потребно за достава е од 2-10 работни денови по процесирање на нарачката.
Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега