Компресорска прскалка за чистење мотор – 8634

3,298.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Kompresorska prskalka za cistenje motor – 8634
Торнадор кој служи за чистење мотор. Стандарден приклучок за влез на воздух.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега