SONAX Течност против замрзнување и чист видик -20 – 332555

640.00 ден

SONAX Tecnost protiv zamrznuvanje I chist vidik -20 – 332555

Го спречува замрзнувањето на системот за чистење на стаклата и смрзнувањето на распрскувачите. Идеално за висококвалитетни ксенонски фарови и пластични фарови и пластични фарови со заштита од одблесок со чиста стаклена оптика. УПОТРЕБА – Потготвено за употреба – едноставно ставете го во резервоарот за течност на стакла. Состав: 5% анјонски состојки, парфем. Зголемена претпазливост од деца поради горчливи агенси.

Нема залиха