SONAX Антимаглин спреј 500мл. – 355241

520.00 ден

SONAX Antimaglin sprej 500ml. – 355241
Sonax спреј против магла е едноставен производ против магла за заштита.
Спречува замаглување на стаклата во внатрешноста на автомобилот, ретровизорите и необложени визири на кацигата за мотоцикл. Погоден е и за огледала и прозорци во домот
Создава јасен поглед и на тој начин обезбедува поголема видливост и безбедност во патниот сообраќај…
Содржина на кутијата: 1 x SONAX 03552410 спреј против магла (500 ml)