PRAXIS Одмрзнувач за стакло 750 мл. – 100007

199.00 ден

PRAXIS Odmrznuvac za staklo 750 ml. – 100007
Ефективен одмрзнувач за стакло со распрскувач. Испрскајте рамномерно на смрзнатото стакло и почекајте да делува.
Потоа отстранете ги остатоците со бришач или со крпа. Целосно го топи мразот, спречува од повторно замрзнување, формира заштитен слој и
не г оштетува гумата и пластиката.