PRAXIS Одмрзнувач за стакло 500 мл. – 100005

180.00 ден

PRAXIS Odmrznuvac za staklo 500 ml. – 100005
Ефективен одмрзнувач за стакло со распрскувач. Испрскајте рамномерно на смрзнатото стакло и почекајте да делува.
Потоа отстранете ги остатоците со бришач или со крпа. Целосно го топи мразот, спречува од повторно замрзнување, формира заштитен слој и
не г оштетува гумата и пластиката.